Wei-sessie: Natuurplek voor
nieuwe energie en inspiratie

Op 10 minuten afstand van de A1 in Deventer vind je in Heeten onze unieke Grondulows. Deze originele accommodaties liggen midden in het weiland tussen de koeien. Het is bij uitstek een geschikte plek om te vergaderen, creatieve brainstormsessies te houden of juist in rust te werken. Het is er namelijk heerlijk stil en het uitzicht over de landerijen met koeien geeft je het gevoel even helemaal weg te zijn van het werkleven.

Unieke vergaderlocatie tot 30 personen

365 dagen per jaar kun je bij ons terecht voor een zakelijke ‘wei-sessie’ tussen de koeien. We kunnen groepen tot 25-30 personen ontvangen. We hebben 9 verblijven, met in totaal 62 slaapplekken verdeeld over 27 slaapkamers. Het is dus ook mogelijk om in groepjes apart aan de slag te gaan of voor meerdaagse vergadersessies bij Koe in de Kost te verblijven.

De belangrijkste vergaderfaciliteiten standaard aanwezig

We vinden het belangrijk dat jullie je kunnen focussen op inhoud, dus zorgen wij natuurlijk voor alle vergaderfaciliteiten die van belang zijn voor een goede 'wei-sessie'. Verblijf je bij ons op de boerderij, dan zorgen we uiteraard voor gratis WiFi, flip-over en een beamer. En ook voor de catering kun je op ons rekenen. We houden hierbij graag rekening met jullie wensen.