Handig om te weten

Informatie met betrekking tot Coronavirus (update 22.11.2021)
Het coronavirus... het blijft ons allemaal bezig houden. Gelukkig mogen we nog altijd vakantiegasten ontvangen, maar inmiddels zijn er wel weer maatregelen van kracht.

1,5 meter maatregel weer van kracht
Vanaf 12 november 2021 is de '1,5 meter maatregel' weer van kracht. Die afstand kunnen wij niet waarborgen op de slaapkamers. Wij volgen de maatregelen van de overheid strikt op: boekingen mogen dan ook alleen gedaan worden, wanneer rekening wordt gehouden met deze 1,5 meter maatregel. Daarnaast kunnen de maatregelen in de toekomst weer wijzigen. Als je een woning boekt voor mensen uit meer dan 1 huishouden, waarbij niet aan de '1,5 meter maatregel' voldaan kan worden, dan neem je zelf het risico dat de regels van de overheid dat op het moment van het verblijf niet meer toelaten en dat je moet annuleren. Als je om die reden moet annuleren, dan hanteren wij de standaard annuleringsvoorwaarden.

Voorlopig geen (dag)bezoek
De overheid geeft als dringend advies om maximaal 4 personen als (dag)bezoek thuis te ontvangen, echter hebben wij besloten om geen (dag)bezoek toe te staan tijdens de vakantie. Want als iedereen weer bezoek ontvangt, hebben we per dag zo'n 20 mensen extra op de boerderij rondlopen, met alle risico's van dien. We kunnen dagbezoek vooraf niet informeren over onze maatregelen en we hebben geen contactgegevens van ze. Daarnaast zorgt het voor extra drukte op de boerderij, terwijl we al onze verblijfsgasten graag een ontspannen en veilig gevoel willen bieden. Kortom, geen bezoek ontvangen doe je niet alleen voor jezelf, maar ook voor de andere gasten op onze boerderij. We hopen dan ook dat jullie onze voorzichtigheid hierin begrijpen.

Denk ook aan je eigen groepssamenstelling
We vragen jullie ook om goed over jullie eigen samenstelling / groepsgrootte te denken. Wij volgen de maatregelen van de overheid strikt op: meerdere huishoudens (met in achtneming van een maximum van 4 personen buiten 1 huishouden) mogen alleen in één accommodatie verblijven, wanneer rekening wordt gehouden met deze 1,5 meter maatregel.

Check voor verblijf je eigen gezondheid
Om te zorgen dat onze boerderij een fijne, veilige en ontspannen plek blijft voor iedereen, vragen we jullie wel om ook nu nog je eigen gezondheid goed in de gaten te houden. Heb je last van hoesten, kortademigheid of koorts en/of longklachten dan verzoeken we je om voor vertrek eerst te (zelf)testen.