De plek voor vieze kleren,
strontsproeten en strokriebels

Papa’s en mama’s, opa’s en oma’s zijn gewaarschuwd. Op onze boerderij mag je namelijk vies worden! Meehelpen met koeien melken geeft nog wel eens een ‘strontsproet’ en van het spelen de strohut in de stal kun je 'strokriebels' krijgen. Maar we beloven we je vooral dat je heel veel plezier zult beleven tijdens je boerderijvakantie!

Verblijf je op onze boerderij dan krijg je bij je vakantiehuisje ook een ‘eigen’ koe. Bijvoorbeeld koe Laura of koe Rozetta. Je kunt haar vanuit je vakantiehuisje spotten door haar vlekken te herkennen, maar je mag boer Frans of boerenzoon Lenn ook echt meehelpen met het verzorgen van je eigen koe en de andere koeien.

Uiteraard zijn er nog genoeg andere boerderijklusjes te doen, zoals het voeren van de kalfjes en de kippen. Het uitlaten van onze drie lieve bordercollie honden Evi, Kiddik en Snoezel. of gewoon lekker rondstruinen en een gevonden ei of framboos lekker zelf opsnoepen.

Naast boerderijklusjes hebben we ook heel veel skelters voor je klaarstaan, is er een voetbalveldje, een trampoline, een grote bult zand waar je op kan spelen en in de stallen vind je ook een grote strohut waar jong en oud zich volledig uitleeft, zelfs bij slecht weer.