Prijsinformatie

Actuele prijzen
Wij verhuren vanaf twee nachten en hanteren daarom geen dag- of nachtprijzen. Via onze reserveringspagina https://boeken.koeindekost.nl/reserveren kun je de prijzen per type accommodatie en per periode vinden. Via onze reserveringspagina vind je ook de meest actuele prijsinformatie. Eventuele lastminute prijzen plaatsen we op onze facebook pagina. Mocht onze website je toch niet alle prijsinformatie hebben gegeven die je wenst of ben je op zoek prijzen voor een specifieke periode, neem dan gerust contact met ons op via info@koeindekost.nl.

Inbegrepen bij de huurprijs
Huur van de vakantieverblijven l Gebruik van en toegang tot het boerenerf l Verbruik water l BTW

Niet inbegrepen bij de huurprijs
Linnengoed incl. opmaakservice (€12,50 p.p. incl. opmaakservice) l Toeristenbelasting en heffingen l Eindschoonmaak (€65,00 per 5-persoons Grondulow, €80,00 per 6-persoons eco-Grondulow, €90,00 per 8-persoons Grondulow en €180 voor de 12-persoons GroepsGrondulow) l Extra schoonmaakkosten bij aanwezigheid van huisdieren (€45,00 per verblijf) l Bedden afhalen en het linnengoed verzamelen l Uitruimen van de vaatwasser bij vertrek l Afval in vuilniszak doen en in container deponeren l Accommodatie bezemschoon achterlaten

Extra (opruim)service bij vertrek
Na een verblijf op de boerderij willen we ook graag dat je met een gerust gevoel weer vertrekt. Je kunt er daarom voor kiezen om een extra (opruim)service bij vertrek te reserveren. Onze gasten hebben in principe de verantwoordelijkheid om de accommodatie bij vertrek bezemschoon achter te laten, vuilnis op te ruimen, bedlinnen af te halen en de vaatwasser uitgeruimd te hebben. Maar om je volledig te ontzorgen, kunnen wij dit ook voor je doen. Je betaalt hiervoor €35 extra, of €65 voor de GroepsGrondulow.

Toeristenbelasting en heffingen
De prijzen voor de huur zijn exclusief toeristenbelasting en heffingen. De hoogte hiervan is afhankelijk van de tarieven die jaarlijks door de gemeente Raalte worden vastgesteld. Het tarief voor het jaar 2023 is €1,00 p.p.p.n. Voor de vaststelling van het aantal personen per boe­kingsperiode geldt het maximaal aantal personen dat tenminste één nacht in de Grondulow verblijft.

Vrienden en/of familie op bezoek
Wil je jouw ervaring op de boerderij delen met familie of vrienden? Dat kan! Voor bezoek wordt €5,00 per persoon per dag berekend. Dit tarief geldt voor een paar personen per reservering. Mocht je een grote groep uitnodigen tijdens je verblijf, dan hanteren we aparte prijzen. Willen ze blijven overnachten? In overleg met de boer en boerin is ook dat mogelijk. Voor een overnachting wordt per extra persoon, boven het maximum van 5 of 8 (afhankelijk van type verblijf) €30,00 per persoon per nacht berekend.